Начало | Джикойнт България "Gcoint Bulgaria"

Джикойнт "Gcoint Bulgaria"


ПРАВИЛА

Gcoint.bg предоставя най-лесния начин да купите или продадете крипто валути в България. Моля прочетете този кратък текст, за да разберете как най-общо функционира сайта. За по-лесно ще говорим за ДЖИКОЙНТИ.

ПЛАЩАНИЯ

Gcoint.com ви позволява автоматично да купите или продадете джикойнти  на стойност до 10 000 лв. на транзакция.

Плащанията са възможни на повечето банкомати в страната, като следвате тези стъпки: Как да платим на банкомат посредством услугата B-Pay.

Също така може да платите или получите пари в брой на една от хилядите каси на EasyPay или по микросметка в EasyPay.

Ако предпочитате да ползвате друг платежен метод или да обмените ДЖИКОЙНТИ за повече от 10 000 лв, моля да се свържете предварително с нас (контактите ни са изписани в раздел КОНТАКТИ). Предлагаме банков превод, плащане в брой, econt, skrill, neteller и много други, но ще изискваме еднократна, пълна верификация от потребителите и понеже ще трябва ръчно да изпълняваме поръчките, ще използваме малко по-неизгодни цени за вас (5% от цената, на която сме обменили джикойните ви).

ПОКУПКА НА ДЖИКОЙНТ

За да закупите джикойнт, предварително трябва да имате джикойнт портфейл и е добре да сте копирали предварително вашия джикойнт адрес в паметта на компютъра или мобилния си телефон. Така ще може лесно да го пейстнете в процеса на покупка.

Най-евтиният начин за покупка на джикойнти е като отидете на каса на EasyPay, отворите сайта ни от мобилния си телефон и следвате стъпките. Ако ги изпълните от вкъщи, ще имате 60 минути да направите плащането.

ВАЖНО: Всяка сделка се изпълнява от нас на международните борси веднага след като получим плащането от вас. Ако до този момент курсът на борсата се е променил в наша вреда и сделката би се изразила в загуба за нас, ще ви попитаме по имейла да ни съобщите, дали искате парите си обратно или съответно коригирана сума джикойнти.

Поради горните причини, моля винаги въвеждайте актуален имейл адрес и избягвайте да ползвате сайта, когато пазарите са неспокойни.

Вярваме разбирате, че това ни позволява да предлагаме възможно най-изгодните за вас курсове.

ПРОДАЖБА НА ДЖИКОЙНТ

Ако искате да продадете джикойнт (макар да смятаме, че е лоша идея като цяло), трябва да ни я пратите на указания от нас адрес и след около час да отидете на всяка каса на EasyPay в страната и да получите сумата в кеш. Най-евтино за вас ще е да ви платим по сметка в ePay, откъдето да си я пратите по банкова сметка или изтеглите през EasyPay.

ВАЖНО: Както по-горе, и тук всяка сделка се препраща от нас на международните борси. Когато ни продавате джикойнти, ние продаваме същото количество на борсата, веднага след като засечем плащането в блокчейна. Ако през това време курсът на борсата се е променил до толкова, че сделката би се изразила в загуба за нас, ще върнем джикойнтите на адреса, от който сме ги получили, и ще ви известим за това по имейл.

Относно забавеното изплащане: Пускаме плащанията в лева, едва след достатъчен брой потвърждения в съответната блок верига. Ориентировъчно това трае около 30-40 минути. След като изпратим известие на EasyPay, на тях им трябват също около 30 минути, за да го обработят. Така че ви е необходим не повече от час да превърнете джикойнтите си в лева.

ПРИ ПРОБЛЕМИ

Изградихме този сайт с цел да улесним живота Ви, а не да го усложняваме. Каквото и да се случи, освен ако например не ни дадете грешен джикойнт адрес, ще ви помогнем да достигнем до справедливо разрешение на сделката.

След края на всяка поръчка ще ви изпишем актуален код за нея, който ще ви го изпратим и по имейл. Моля винаги цитирайте този код при контакт с нас, за да може да ви идентифицираме.

Ако проявите търпение и прочетете нашите FAQ, ще знаете всичко, което ви е необходимо, за да ползвате ползотворно сайта ни. Добре дошли в крипто революцията.